Icaniwill rabattkod – 25% på hela sortimentet!

Icaniwill rabattkod
Använd min Icaniwill rabattkod RAHM25 för 25% rabatt.

Icaniwill rabattkod – inlägget är i samarbete med Icaniwill

Idag är ICANIWILL ett av de snabbast växande sportklädmärkena i Norden och ett väletablerat företag på den nordiska och europeiska marknaden. Men vet du hur allt startade? Det är en ganska häftig historia faktiskt. Låt mig dra den lite kort…

År 2007 går Gustaf Ollas på universitetet och han bestämmer sig för att genomföra sina studier utan studielån. Det innebär extrajobb på kvällar och helger. I samband med detta börjar Gustaf blogga om sitt liv och bloggen blir omåttligt populär, den växer och blir en av Sveriges största bloggar inom träning.

En postitlapp på badrumsspegeln

För att inte tappa drivkraften och motivationen sätter Gustaf upp en postitlapp på badrumsspegeln med orden I CAN I WILL. Det blir en daglig påminnelse om att inte ge upp utan fokusera på sitt mål. Under sina många timmar på gymmet insåg Gustaf att det fanns ett stort hål i marknaden för snygga och funktionella sportkläder. Så vad tror du hände? Jo, Gustaf startade sitt egna brand Icaniwill. Men det skedde inte över en dag.

Två år och många prover senare lanserades de första ikoniska Camotightsen online. Tightsen såldes till en början på pre-order med fyra veckors leveranstid, för att kunna betala för produktionen. Eftersom Gustaf vid den här tiden var ensam i företaget ägnade han all sin vakna tid till att designa nya produkter, packa beställningar, springa till posten, svara på kunders mail och bygga varumärket på sociala medier. Varumärket började snart ta fart på Instagram där Gustaf kunde kommunicera med kunder för feedback, input och nya idéer.

Och idag är som sagt Icaniwill en av de stora spelarna på marknaden för träningskläder.

Men även om berättelsen om märket är riktigt inspirerande och häftig så är det kläderna i sig som har tagit märket dit det är idag. Icaniwill gör fantastiskt fina kvalitativa träningskläder för både dam och herr som sitter både snyggt och bekvämt. Materialen är funktionella och förutom att vara vansinnigt snygga så har kläderna även tekniska smarta detaljer.

Icaniwill rabattkod

Men nu över till det bästa av allt, min rabattkod! Min Icaniwill rabattkod ger dig nämligen 25% rabatt på hela sortimentet bortsett från ung cancer och outlet. Helt galet bra, inte sant? Allt du behöver göra är att använda DENNA LÄNK och ange koden RAHM25 i kassan.

Vill du se mina favoriter från ICIW? Kolla in mina höjdpunkter på Instagram HÄR.

Fler blogginlägg hittar du HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.