Test av Pierre Robert SportBH

Test: Pierre Robert SportBH – inlägget innehåller adlinks

Idag tänkte jag tipsa om några riktigt bra sportbehåar till budgetpris.

Jag har testat två olika sportbehåar från Pierre Robert. Båda riktigt mjuka och sköna men med lite olika användningsområden.

Pierre Robert SportBH med medium stöd
BH med medium stöd

Pierre Robert SportBH med medium stöd

Denna sportbh är sömlös med en formsydd design, som ger ett mediumstöd under träning. Den här modellen funkar för mig vid löpning. Jag vet att frågan om stödet är tillräckligt är väldigt individuellt. En större byst kräver ju bättre stöd och en kraftigare sportbh än en mindre byst. Jag skulle säga att min byst är åt det större hållet men jag tycker ändå att denna bh med mediumstöd funkar för löprundan.

Materialet är behandlat med MaxDry™, en teknologi som hjälper till att transportera bort fukten från huden på ett effektivt sätt. Brottarryggen har ett brett meshfält som gör att sportbehån andas och absorberar fukten bättre där du svettas som mest. Det innersta meshlagret gör att tränings-BH:n upplevs som svalare mot huden och den formsydda designen gör att bh:n sitter bra på plats utan att skava.

Vill du kolla in Pierre Robert SportBH med medium stöd hittar du den HÄR. Storlekarna går från XS-XL Pris 299 kronor (just nu till 50% rabatt!) Nu 149,50:-

Pierre Robert light support sportbh
BH med light support
Längre modell med snygga detaljer.

Light support sportbh

Pierre Roberts bh med light support har en jättefin design med snygga detaljer. Den här bh:n hamnar i mitt fack för yoga och styrketräning. För denna bh ger inte tillräckligt stöd för hopp och skutt för mig. Men återigen, har man en liten byst kan den fungera även för löpning.

Denna BH har en något längre passform vilket jag tycker är jättesnyggt, samt korsade axelband för den där fräscha yogalooken. Och förutom det rent utseendemässiga är bh:n också väldigt skön, helt utan skavande sömmar.

Pierre Robert SportBH light support kommer i storlekarna S-XL och kostar 249 kronor HÄR.

Du hittar fler produkttest HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.