Ny kollektion från Stronger + rabattkod

ny kollektion från stronger
Huntress setet HÄR är min favorit från den nya kollektionen.
ny kollektion från stronger
Älskar det ribbade blanka tyget och revärerna. BH HÄR.
Kommer även som biker shorts HÄR.
ny kollektion från stronger
Hur snygg är inte denna gröna färg? HÄR
ny kollektion från stronger
Snyggt reptilprint. HÄR
I två färger HÄR.
De ”wrappade” topparna HÄR som kommer i tre olika färger är ju också såååå fina.

ny kollektion från Stronger – inlägget innehåller adlinks

Nej men Gud! Har ni sett den nya kollektionen från Stronger?! Blanka fina material, coola prints, snygg passform och halleluja och hans moster! Jag älskar denna nya kollektion från Stronger! Namnet är visst Glossy Days och det känns ju passande.

Jag har helt kärat ner mig i setet Huntress, du hittar det HÄR. Det är helt perfekt på alla vis! Älskar det ribbade blanka tyget, revärerna, den enkla klassiska skärningen på sportbehån, perfektion! Och hur härligt är det inte att nederdelen kommer både som långa tights och som biker shorts?

Är som sagt besatt av hela denna kollektion och skulle gärna klicka hem varenda plagg. Älskar även reptilmönstret och den snygga dova gröna färgen på Showtime setet. Och hur härliga är inte de ”wrappade” topparna? Och så ett stort plus för att Strike och Lucid har en hög halsringning. Känns så rätt i tiden!!

Droppar några bilder här i inlägget. Den fulla kollektionen hittar ni HÄR. Och använder ni DENNA LÄNK och koden KARIN20 får ni dessutom 20% rabatt på ett helt köp. Bara att ange koden i kassan. Nice va?

Osäker på storleken på dina Stronger tights? Läs då mer HÄR.

 

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.