Överraskade Mamma på Mors dag

Min älskade, älskade Mamma!
Supergod tårta från Bonne Femme.

Igår morse klockan åtta tog jag och Embla bilen hemifrån för att hämta upp syrran och min systerdotter. Vi skulle åka till Örebro för att överraska Mamma på Mors dag.

I Coronatider kan vi ju inte ses på samma sätt. Att bo över hos Mamma är ju helt uteslutet men att åka fram och tillbaka över dagen och enbart vistas ute med avstånd funkar ju.

Så jag tankade bilen fullt här i Stockholm och så tog vi med oss all mat i kylväskor. Att åka fram och tillbaka på samma dag till Örebro går ju bra. Även om jag helst hade velat ha Mamma i samma stad så är ju Örebro iallafall inte vansinnigt långt bort. Allt under tvåtimmarsrestriktionerna är ju helt okej.

Mamma blev så överraskad och glad att vi kom. Vi åt jättegod mat och tårta som syrran köpt på ett bageri i Hammarbyhöjden. Bara umgicks och pratade i några timmar. Och vädergudarna var också med oss!

Vid tretiden bröt vi upp Morsdagsfirandet och körde hemåt Stockholm igen. Det blev en så mysig dag. Så härligt att få träffa Mamma igen efter flera månader!

Ser dock fram emot när den här pandemitiden är över så att vi kan vara tillsammans under längre tid och framförallt så att vi kan kramas igen.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.