Stronger bikini (och så klart rabattkod )

Stronger bikini
Stronger bikini i printet Roar HÄR
stronger bikini
Etna HÄR
Bikini i printet Vietnam HÄR

stronger bikini – inlägget innehåller adlinks

Det är ju högsommarvärme i Sverige just nu! Superhärligt! Och det kräver ju naturligtvis en riktigt schysst bikini (eller två?). Jag tycker att bikini är den absolut bästa tänkbara outfiten och skulle gladeligen strutta runt i en året om. Ja, förutsatt att vädret var som nu vill säga.

Med andra ord är min samling av bikinis rätt gedigen. Och jag har delat upp dem i två kategorier. Ligga på beachen och sola-bikinis samt ha kul, bada och busa på stranden-bikinis.

Jag vet inte hur det är för er men för mig funkar det inte att studsa runt, hoppa och dyka i alla typer av bikinis. Nej, vissa är som sagt till för att sola i och eventuellt ta ett stilla och svalkande dopp medan andra bikinis tål att springa, spela volleyboll, strandtennis och hjula i.

Och på tal om den senare kategorin…. låt mig introducera Stronger bikini! Stronger har alltså lanserat beachwear för oss som gillar att vara aktiva på stranden utan att behöva göra en tuttchock.

Ni som är uppmärksamma såg att jag la upp en bild på en Stronger bikini i mitt bikiniinspirationsinlägg härom dagen. Men med tanke på min kärlek till bikinis i allmänhet och Stronger i synnerhet så bjussar jag på hela Stronger by Nature-kollektionen här.

Fördelar med Stronger bikini

  • Tillverkade av återvunnet plastavfall
  • Formpressade kupor
  • Fodrade med mesh
  • Digitalprintat tyg
  • Snabbtorkande
  • Flexibelt material

Stronger rabattkod

Eftersom jag vet att ni, mina älskade följare, diggar Stronger lika mycket som jag så har jag självklart snokat reda på en rabattkod som ger er 20% (ja, tjugo procent!) rabatt på hela ert köp. Så passa på att köpa er nya favoritbikini till ett förmånligare pris nu. Använd DENNA LÄNK och rabattkoden KARIN20 i kassan. Koden gäller så klart på övriga sortimentet hos Stronger också.

Simma lugnt!

PS. För er som inte vet hur ni använder rabattkoden. Klicka på DENNA LÄNK. När ni kommer till betalningen så kan ni bocka i en ruta där det står ”Lägg till presentkort eller rabattkod”. När ni gjort det kommer ett fält upp där ni anger koden samt klickar på aktivera. Då dras 20% rabatt av automatiskt.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.