Skolavslutning, sommarlov och problem med bygget

Min lilla har fått sommarlov.
sommarlov
Inte så jätteliten längre.

I onsdags hade Embla skolavslutning. Fattar inte att hon redan gått ut femman och att det nu är sommarlov!

Efter avslutningen hämtade jag upp Embla och hennes tjejgäng och skjutsade dem hem till en av tjejerna där de skulle ha häng och lunch. Tiden med mammamys efter avslutningen är tydligen förbi nu, ha ha!

På kvällen hade vi iallafall lite familjemys och Embla fick bestämma både mat och efterrätt så klart. Även fast det inte är jag som fått sommarlov kan jag fortfarande känna känslan. Minns ni också hur det kändes att sluta skolan och ha ett helt, som det kändes, oändligt sommarlov framför sig?

Sommarlov, shopping, ridläger och bygge

Vi startade lovets första dag med att åka och köpa lite nya sommarkläder till Embla och grejer till sommarens ridläger. Någon har visst växt ur alla kläder från förra sommaren!

Idag ska Embla hänga med kompisarna och jag ska bara sitta vid datorn och jobba. Ja, och så vattna då…. Bygget här hemma på tomten går vidare. Tyvärr har det inte blivit alls som förväntat. Killarna som varit här och gjutit är verkligen inte bra på det de gör! Att uppfarten på framsidan ser ut som ett schackbräde är en sak. Det säger de ska lägga sig med tiden. (Undrar hur lång ”tiden” är bara..) Men vi ska inte tala om uppfarten de gjort på baksidan. Den är verkligen katastrof! I princip alla fel man kan tänka sig har de lyckats göra där.

Känner mig rätt så uppgiven just nu faktiskt. Men en får försöka fokusera på annat. Det finns ju ingenting jag kan göra åt deras arbete ändå. Så jag fyller väl på kaffekoppen och gör lite jobb.

Trevlig helg på er!

/Karin

PS. Vill ni se mer av vad som händer med bygget? Följ mig gärna på Instagram HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.