Träna tillsammans med familjen

träna tillsammans med familjen

Vissa dagar är det lätt att skylla på att tiden inte räcker till för träning. Kanske vill du inte dra iväg med ungarna till gymmet på kvällen då de är trötta och gnälliga? Varför inte göra som Terese Alvén och helt sonika låta kidsen vara en del av träningen utan att de ens märker det?

I Terese nya bok Träna tillsammans med familjen inspirerar hon oss till en mer aktiv vardag tillsammans med våra småttingar. Övningar och lek blandas till en härlig gryta av motivation. Alla övningar går att göra hemma i vardagsrummet eller ute i trädgården.

Klicka hem ditt exemplar HÄR om du känner att familjen sitter för mycket framför dator, iPad och TV. Mer rörelseglädje åt familjen!

Detta kan vi läsa om Träna tillsammans med familjen:

Träna tillsammans med familjen uppmuntrar till rörelseglädje för både barn och vuxna, med fokus på gemenskap och hälsa. 

För barn handlar denna bok inte främst om att träna. Det handlar om glädjefylld, aktiv lek. Har barnen fastnat framför datorn, surfplattan eller tv:n kan de behöva uppmuntras till att röra på sig och vi föräldrar kan inspirera till mer aktiva lekar tillsammans.

Boken innehåller en introduktionsdel där du kan testa hur aktiv din familj är, och få tips på hur din familj kan få ett hälsosammare liv, samt en del med övningar med aktiv lek för både föräldrar och barn upp till tolv år samt tuffare träning för föräldern vid sidan av aktiv lek för barnet. 

Välj och vraka vad som passar er bäst! Och kom ihåg, det viktigaste är att ha kul tillsammans. Det ska vara roligt att träna och att röra på sig!

Terese Alvén har jobbat med träning i över 15 år, hon driver den välbesökta träningsbloggen ”Spark i baken”, är gruppträningsinstruktör, utbildad personlig tränare och frilansande skribent. Hon debuterade med sin självbiografiska roman Viktig: Från matmissbrukare till träningsförebild 2013.

träna tillsammans med familjen
Gör som Terese Alvén och träna tillsammans med barnen.

 

 

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!