Fotokurs? Jo, jag har börjat på fotokurs!

fotokurs
Jag har börjat på fotokurs. Så kul!

fotokurs – inlägget innehåller annonslänkar till NetOnNet

Det började med att jag såg en annons på Facebook om en fotokurs. Och det slutade med att jag anmälde mig.

För en vecka sedan började jag en fotokurs som hålls här i Tyresö. Jag älskar att fotografera och skapa content till bloggen och mitt Instagram och det funkar ju helt okej att göra det med en iPhone. Men en bra bild från en iPhone går inte att jämföra med en bra bild från en grym systemkamera. Så är det bara. Jag kände att jag var redo att steppa upp mitt game när det kommer till fotografering.

Jag tror kanske inte att jag kommer bli jordens bästa fotograf efter en termins fotokurs. Men jag hoppas att jag ska lära känna min kamera (vilken jag i princip bara haft inställd på auto sen vi köpte den). Målet är ju att manuellt kunna ta fina och kvalitativa bilder.

Hur går det med min fotokurs?

Hur det går då? Jo, det går ganska bra ändå. Jag har bara varit på kursen vid ett tillfälle ännu men vi lärde oss så himla mycket. Sedan har jag inte hunnit vara ute och öva med kameran mer än ett par gånger efter det. Men jag tycker att det är jättekul och jag känner att jag börjar haja förhållandena mellan bländare och slutare och att hitta rätt på just min kamera. Så kul att leka loss!

Men som sagt, det är ofantligt mycket mer att lära sig än. Och jag ser så mycket fram emot det.

Visst är det väl kul att lära sig nya saker fast man slutat skolan? Tidigare i år lyckades jag ju med att läsa mig till att bli Diplomerad Stresscoach. Det är inget jag har arbetat aktivt med sedan dess men det var superintressant och jag lärde mig så mycket om mig själv, hjärnan och kroppen.

Nu ska vi se om jag lyckas bli en bättre fotograf också. Ni får hålla utkik här på bloggen och Instagram och se om bilderna blir bättre från och med nu.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.