Ny skjortjacka och firat bröllopsdag

skjortjacka
I min nya skjortjacka. Älskar den!

skjortjacka – inlägget innehåller annonslänkar från APPRL

Idag har det varit strålande sol och sommarvarmt här i Stockholm. Superhärligt! Dock måste jag medge att jag absolut inte har någonting emot att hösten kommer nu. Tycker det är supermysig med tända ljus, stickade tröjor, frisk luft, filmkvällar i soffan… och min nya skjortjacka!

Idag drog jag  dock på mig löparskorna och njöt av sol och värme under en löprunda. Själva löpningen var däremot inte någon njutning alls. Så himla tungt idag! Konstigt det där hur formen kan vara så extremt olika från en dag till en annan!

Vad mer har hänt sedan sist då? Jo, igår firade jag och Rickard 13 år som gifta. 13 år! Jag överraskade honom med en mysig frukost med äggröra, stekt bacon, färskt bröd, blommor och en liten present. När jag och Embla kom hem från stallet på kvällen kontrade Rickard med tända ljus, ett stort fång av röda rosor, vin och jättegod middag. Så romantiskt!

Och dessutom har han och en tjejkompis gått ihop och lurat mig att tro att jag skulle äta middag med henne på fredag. Men i själva verket ska jag och Rickard bo på hotell och mysa ett dygn medan Embla är hos henne. Lyx!

Ny skjortjacka, så snygg!

Men tillbaka till min skjortjacka då. Fick massor av DM:s efter att jag visade en sneak peek av min nya jacka i mina stories på Instagram förra veckan. Och jag förstår dem alla! Den är så himla snygg! Har velat ha en skjortjacka länge, så när jag fick hem denna blev jag överlycklig! Den var precis allt jag ville ha i en höstjacka.

Vill du läsa mer mode hittar du den kategorin HÄR. Nu ska jag få den lilla i säng här hemma. Och mig själv också inom kort…

 

skjortjacka
En bättre bild på min skjortjacka. Du hittar den HÄR.
Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.