Diplomerad stresscoach – jag är färdigutbildad!

stresscoach
Yay! Jag är diplomerad stresscoach!

Det var så mycket som hände i samma veva. Jag var däckad i influensan och direkt efter det stack jag iväg på sportlov i Mauritius. Och när jag kom hem var det fullt upp med jobb. Men det jag glömt berätta är att jag nu är färdigutbildad och diplomerad stresscoach!

Jag är så himla stolt över mig själv! För det har verkligen inte varit lätt det senaste året att jobba heltid, driva eget företag och plugga samtidigt som jag bollat med familj och aktiviteter. Det har blivit lite dåligt med sömn och träning kan man säga.

Men nu är jag alltså diplomerad stresscoach och kan ta emot egna klienter. Så häftigt!

Och äntligen har jag kommit i bra balans själv också. Kan ju vara en fördel att föregå med gott exempel, haha!

Jag har funderat på om jag vill arbeta som stresscoach och har väl kommit fram till att jag vill göra det delvis. Alltså inte ha löpande klienter varje vecka utan att kanske mer finnas som resurs på event eller träningsresor etc. Som jag tänker nu. Men jag vet att efterfrågan är enorm så att få klienter verkar absolut inte vara ett problem. Stress är ju så extremt utbrett! Så vi får se vad jag gör med min utbildning i framtiden helt enkelt. Nu vill jag bara landa ett tag och njuta av att jag lyckats klara mig igenom utbildningen.

För mer inspiration följ mig gärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments