Hopptävling och fortsättning på fotokursen

Embla och Roxy knep andraplaceringen.
Action i hagen!

Vilken fantastisk helg vi fick! Strålande väder! Och så gott som hela helgen spenderades i stallet. Embla hade lagträning på lördagmorgonen i dressyr och sedan vanlig lektion mitt på dagen. Och i söndags hade hon hopptävling hela dagen lång.

Jag passade på att fotografera lite hästar in action när jag ändå hängde runt i stallet. Så kul att laborera med kameran och inställningarna när man börjar få koll på sambandet mellan dem.

Söndagen slutade med att vi åkte hem med en ny rosett och en andraplacering för Embla och Roxy. Jättefint samspel mellan ponny och ryttare! Så roligt för henne att hon hittat en sport som hon brinner för och verkligen älskar.

Bjuder på några oredigerade bilder jag tog i stallet, är ganska nöjd med att jag fick till skärpan trots att det var en himla fart på hästarna. Finns ju fortfarande att jobba på när det kommer till fotograferingen, men det är bara kul!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments
  1. Kul med kursen där, vill verkligen kosta på mig något sådant i framtiden. Samt bli duktigare på att redigera bilder som det är usel kvalitet på