Julbord på Kumla Herrgård och myslunch på stan

Mumsig lunch på Reload.
Julbord på Kumla herrgård
Tusen frågor om mina lackbrallor. Du hittar liknande HÄR. och HÄR
Julbord på Kumla herrgård
Mina hjärtan på julbord på Kumla herrgård.
Julbord på Kumla herrgård
Mätt och glad.

Julbord på Kumla herrgård – inlägget innehåller annonslänkar

Bra dag det här!

Började med att gå till bussen i ösregn och kolmörker imorse men inte ens det vidriga vädret kunde få mig på dåligt humör idag. Har liksom lite julfeeling i hela kroppen redan. Fick massor av jobb gjort inne på kontoret på förmiddagen och stressade sedan iväg för att hinna till en lunch på Reload med Karin. Jättemysigt att catcha upp med henne, hon är alltid så positiv och glad. Tror ni hon har julfeeling i kroppen året om kanske?

Efter lunchen åkte jag hem och och kollade av mail, slog in sista julklapparna och mötte sedan Embla som var på väg hem från skolan. Och jag var fortfarande på alldeles strålande humör!

Julbord på Kumla herrgård

Ikväll var vi; jag, Rickard och Embla, och åt julbord på Kumla Herrgård (kolla in den mysiga herrgården HÄR). Det är några vänner till oss som driver stället och de gör det så himla bra. Supertrevlig personal och god och vällagad mat. Jag åt självklart så mycket så att magen nästan sprack, ha ha! Men det gör väl alla på julbord? Näst intill omöjligt att ta lagom mycket mat skulle jag säga.

Och som ni förstår är jag ännu glad när jag nu, fortfarande proppmätt, ska krypa ner i sängen. Imorgon är det skolavslutning för Embla och sedan JULLOV! Vi ska starta lovet med en allergibehandling. Men mer om det imorgon. Nu ska jag släcka lampan här!

Hörs imorgon hörrni!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.