Avslutningskläder och sommaroutfits

avslutningskläder
Några av plaggen jag köpt till Embla. Gult linne HÄR, prickig jumpsuit HÄR, prickig singoallatopp HÄR.
avslutningskläder
Avslutningskläder till mamma? Cykelbyxor, ett måste i sommar HÄR, fin sommarklänning HÄR, skön jumpsuit HÄR.

Avslutningskläder – inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Nu är det äntligen sommarmånad och inom bara några dagar är det dags för skolavslutning! Det betyder naturligtvis införskaffande av avslutningskläder, skor och sommarens alla outfits.

Jag älskar att shoppa online till Embla, speciellt från de stora kedjorna där storlekarna alltid är desamma som man är van vid. Detta sparar enormt mycket tid och tålamod. Jag menar hur många barn vill allra helst åka och köpa avslutningskläder på den lilla fritid de har? Inte mitt barn iallafall.

Nej, istället sitter vi tillsammans vid datorn och Embla får titta på det hon gillar, klicka i de små hjärtana i webbshoppen så att plaggen hamnar på önskelistan. Sedan bestämmer vi i samråd vad hon behöver innan jag klickar på köp. Några dagar senare hämtar jag ut paketet och hon får prova kläderna i lugn och ro hemma. Hittills har allt jag beställt hem till Embla passat som handen i handsken.

Jag har faktiskt köpt en hel del nya sommarkläder till Embla på Lindex, hon har växt ur nästan allting från förra sommaren.

Förutom nyttan med att spara tid när jag shoppar till Embla så är det ju dessutom ganska kul att klicka sig över på damavdelningen och kika. Måste medge att jag diggar Lindex damkläder. Kanske blir det några avslutningskläder till mig själv också? Ha ha!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.