Gårdagens middag och min OOTD

min ootd
Klänning HÄR // väska HÄR // sneakers HÄR // solbrillor HÄR

min ootd – inlägget innehåller adlinks

Igår kväll skulle jag med Embla till optikern i Tyresö Centrum. Väl där fick jag ett mess från hubby med frågan om han fick bjuda ut oss på middag i centrum. Så gulligt! Tyresö Centrum kanske inte låter så romantiskt men det finns en jättebra restaurang där som har uteservering med stort avstånd mellan borden. Och det var där vi hamnade. En aning kallt att sitta ute kanske men det absolut bästa tänkbara sällskapet och den fantastiskt goda maten vägde helt klart upp. Så har ni vägarna förbi Tyresö Centrum kan jag varmt rekommendera Restaurang Spis & Vin. Kolla mina stories på Instagram för en sneak peek på maten.

Slänger in en gårdagens outfit också. Länkar alla plaggen här nedan eftersom jag vet att jag kommer att få frågor om dem annars.

Min OOTD:

Klänning 40% rabatt nu HÄR

Handväska, DENNA modell HÄR (min färg är dock slutsåld)

Sneakers, DENNA modell HÄR (min färg är dock slutsåld)

Solbrillor HÄR (koden InfluencerX30 ger 30% rabatt på ett helt köp)

PS. Har ni tänkt shoppa sommarkläder eller något annat? Ta då en titt på mina rabattkoder som jag samlat HÄR. Kanske kan du spara några kronor?

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments