Helgens outfit, trädgårdsarbete och kalas

Helgens outfit: inlägget innehåller adlinks

Kjol HÄR, boots från Femte Sthml köpta HÄR, kappa från Cacharel köpt HÄR, tröja Saint Tropez, väska Louis Vuitton, diadem HÄR.
Helgens outfit
Helgens outfit. Älskar kjolen! Du hittar den HÄR.

Blev ju inget bloggande om Amalfikusten i helgen heller, hade verkligen ingen lust att sitta vid datorn. Sorry! Men däremot blev det fredagsmys med bonusbarn, stallhäng, födelsedagsmiddag och trädgårdsarbete. Blev en sådan där riktig kanonhelg!

I fredags kväll kom Felicia och Nathalie över för fredagsmys. Rickard lagade jättegod lasagne och vi drack ett glas rödvin, snackade och busade med söta pomeranianhundar som Felicia var hundvakt åt. Såg ni på mina stories?

I lördags var vi som vanligt i stallet och sedan åkte vi till Rickards mamma på 79-årskalas. Supertrevlig kväll!

När man inte trodde helgen kunde bli bättre så blev det söndag. Och igår hann vi med supermycket! Vi åkte till soptippen med trädgårdsavfall och gammalt skräp som blivit liggande, plockade in utemöblerna, putsade fönstren, dammsög och pluggade. Dessutom hann vi med att inte göra någonting alls också.

Idag har jag dock inte haft samma tempo och energi men eftersom Embla har judoträning ikväll så hinner jag ta igen det jag behöver ikväll. Perfekt!

Vi hörs snart!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.