Nyttig glass med proteinpulver

Glass med proteinpulver
Glass med proteinpulver är sååå gott! Bilden är dock av en glass jag gjorde med egen cookiedough (HÄR)

Glass med proteinpulver – inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Hoppas att ni haft en fin dag allesammans! Jag började min morgon med havregrynsgröt, jobb på kontoret inne i stan följt av ett lunchevent uppe på Urban Delis takpark (mer om det i ett eget blogginlägg längre fram). Ni som följer mig på Instagram stories vet säkert redan allt det här. Plus att jag där lovade att dela med mig av mitt recept på nyttig glass med proteinpulver. Och jag kommer så klart hålla mitt löfte.

Här kommer så Karins glass med proteinpulver! Det är ett jätteenkelt recept med få ingredienser. Ingen kan misslyckas med det. Förutom att det är enkelt är det också supergott. Dessutom nyttigt och mättande!

Recept: Nyttig glass med proteinpulver

Ingredienser 2 portioner:

2 ekologiska frysta bananer

1/2 dl proteinpulver Cookies & Cream (du hittar DET HÄR)

1/2-1 tsk vaniljpulver (jag använder DET HÄR)

knappt 1/2 dl kokosvatten (jag använder DET HÄR)

Gör så här:

  1. Mixa alla ingredienser till en glassig konsistens.
  2. Servera direkt.

Nu ska jag fortsätta jobba en stund till men har lovat mig själv att ligga i sängen senast klockan 22. Behöver verkligen vila upp mig inför kommande jobbutmaning. Har mängder av deadlines och nästan hela kommande vecka går åt till möten. Dessutom åker Rickard iväg till New York så jag behöver ta hand om allt på hemmafronten också. Att jag ska hinna med att plugga nästa vecka är helt uteslutet. Det känns ändå helt okej eftersom att jag vet att jobbpeaken bara varar under en begränsad tid.

Nog tjötat om det hörrni. Spara nu ner det här receptet, om ni inte pallar göra det direkt ikväll vill säga. Ni kommer inte att ångra er! Puss och natti, natti!

/K

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.