Lindex ger 20% rabatt idag!

Inlägget innehåller annonslänkar från Lindex

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Jag sitter hemma och chillar här på förmiddagen. Surfar på resesajter, kollar höstkläder och dricker tredje koppen kaffe.

Hade fått ett mail från Lindex om att de har 20% rabatt på utvalda damkläder till och med imorgon och hittade ett helt gäng snygga plagg som jag blev sugen på. Har ni börjat kolla på höstkläder ännu?

Lindex
Stickad tröja HÄR
Lindex
Prickig blus HÄR
Lindex
Rutig kavaj HÄR
Kabelstickad tröja HÄR
Drömmig kappa HÄR
Gosig stickad tröja HÄR

När det kom till resan så hittade jag riktigt bra flyg men det hotellet jag hade kollat in tidigare var nu fullbokat. Man ska alltid boka direkt när man hittar en resa! Så är det alltid för mig, jag väntar för länge och så är det alltid svindyrt plus att de bästa hotellen är fullbokade. Ja, ja, det är väl vad man kallar i-landsproblem va?

Nu ska jag få i den lilla lite lunch innan stallet. Och i eftermiddag blir det nog en liten tur med husbilen. Vi har några favoritställen som vi brukar åka till i närheten av Stockholm så det blir nog någon favorit i repris. Har längtat så mycket efter husbilslivet och att vara ute i naturen.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.