Snygga kepsar (som räddar din dåliga hårdag)

snygga kepsar
En snygg keps räddar både en outfit och en dålig hårdag.

snygga kepsar – inlägget är i samarbete med Stronger

Snygga kepsar kan man enligt mig bära året om. Men nu när våren nalkas skulle jag säga att de är ett måste. Förutom att ge lite attityd till din outfit så räddar de ju även upp vilken dålig hårdag som helst.

Snygga kepsar hos Stronger

Hos Stronger har man tagit snygga kepsar på allvar. Deras kepsar kommer i svart och beige och har en justerbar passform för att kunna passa alla. Framtill har kepsarna Strongers logotyp broderad och så har de små ventilationshål för bättre andningsförmåga.  De snygga huvudbonaderna är tillverkade av 100% bomull.

På bilden ser ni alltså mig bära den perfekta beige kepsen. Älskar att priset ligger på ynka 299 kronor. Och det blir bättre! Med min kod KARIN20 så blir priset ytterligare 20% lägre.

Min Stronger rabattkod ger 20% rabatt på hela sortimentet så vill ni beställa något mer än bara kepsar från dem så feel free att använda den. Klicka HÄR för att komma till Strongers hemsida.

Dags att dra mot stallet

Nu är det dags för mig att avsluta det här blogginlägget för jag och Embla ska sticka iväg mot stallet. Det står söndagsmys med Svea på schemat.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.