Utenatt mars och vad som hänt sedan sist…

Yrvaken. Men check på utenatt mars!

Så har jag gjort det igen! Jag har helt glömt bort bloggen. Eller för att vara helt ärlig har jag prioriterat bort skärmtid. Har verkligen försökt att njuta av att våren är på väg med att spendera maxat med tid utomhus.

Vad som har hänt sedan sist då? Jo, i vanlig ordning har det blivit massor av tid i stallet. Både jag och Embla fullkomligen älskar den platsen. Inte bara för att det är mysigt att vara med hästarna utan även för alla människor som är där. Både vuxna och barn är så himla positiva, glada och välkomnande. Uddby är fantastiskt på så sätt! Och så finns det ytterligare en bonus, det finns det ju även andra djur på gården. I helgen föddes vårens första kalv och jag är helt såld på henne! En supersocial och gosig lite tjej.

Borsett från stallet har jag mest spenderat tid hemma men vi hann även med mars utenatt i fredags. Sov som en stock fram till klockan 04.50 då jag väcktes av fåglarnas skönsång. Och jag frös inte en enda gång. Därmed har vi fixat åtta av tolv utenätter. Nu återstår bara fyra plättlätta vår- och sommarnätter i vår utmaning ”en utenatt i månaden i ett år”.

PS. Vill ni se mer av utenatten och gårdslivet så följ mina stories på Instagram.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.