Vår nya husbil – Dethleffs Globetrotter XLI

Dethleffs Globetrotter XLI
Dethleffs Globetrotter XLI är gigantisk!
Dethleffs Globetrotter XLI
Invändigt.
Dethleffs Globetrotter XLI
Stor och rymlig duschkabin.
Dethleffs Globetrotter XLI
Toaletten.
Dethleffs Globetrotter XLI
Köket
Dethleffs Globetrotter XLI
Världens mysigaste säng!

Flera av er har varit nyfikna på vilken husbil vi åker i. Och svaret är att jag knappt vet det själv, ha ha! Vi köpte den i år och det är en Dethleffs Globetrotter XLI.

Bilen är superfin och vi uppdaterade till den här modellen i år efter att ha kört en lite mindre bil i tre år. Det finns både för och nackdelar med den nya modellen, den är betydligt större, rymligare och bekvämare. Och finare. Men det som drar ner betyget är just att den är större. Det betyder att det blir svårare att ta sig in på små campingplatser och trånga platser för fricamping. Tur att Rille är så bra på att köra!

Här kommer några bilder jag knäppte av idag när jag packade bilen.

Läs föregående inlägg HÄR

För mer inspiration följ mig på Instagram HÄR , Facebook HÄR och Bloglovin´HÄR

Our new camper – Dethleffs Globetrotter XLI

Several of you have been curious about which camper we are driving. And the answer is that I barely know it myself, ha ha! We bought it this year and it is a Dethleffs Globetrotter XLI.

The car is superfine and we updated to this model earlier this year after been driving a smaller car for three years. There are both pros and cons regarding the new model, it is significantly bigger, more spacious and comfortable. And more beautiful. But what draws the rating is just the thing that it’s bigger. This means that it will be harder to get into small campsites and crowded places for free camping. Luckily Rille is a very good driver.

Here are some pictures I snapped today when I packed the car.

Read previous post HERE

For more inspiration please follow me on Instagram HERE , Facebook HERE and Bloglovin´HERE.

 

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.