Godaste proteinpuddingen med smak av choklad

godaste proteinpuddingen
Det är enkelt att göra världens godaste proteinpudding.
godaste proteinpuddingen
Nedan hittar du ”receptet”.

Godaste proteinpuddingen – inlägget innehåller annonslänkar från Gymgrossisten och Bodystore

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en fin dag. Här är det som vanligt fullt ös med hästar, jobb och numera också träning. Så skönt att ha kommit igång med löpning och styrketräning igen! Men herregud så hungrig jag är hela tiden!

När man är så där akut hungrig tycker jag alltid att man blir sugen på onyttiga snabba genvägar. Håller ni inte med? Men vet ni, nu har jag hittat en god och snabb genväg som är allt annat än onyttig. Jag har nämligen hittat den godaste proteinpuddingen!

DET HÄR är den proteinpudding jag äter varje kväll numera. Så gott att njuta av i soffan innan läggdags! Och mina muskler jublar!

Proteinpulvret jag använder är ett kaseinpulver som ger en tjockare, krämigare och lenare konsistent än vad vassleproteinet ger. Och varje portion ger 25 gram protein, inte illa va?!

Självklart är maten vi äter den viktigaste källan till protein, men för mig som sällan äter kött är en liten och god genväg till proteinet perfekt. Jag äter just nu den godaste proteinpudding i smaken CHOCOLATE MILK. Den är helt otroligt god! Jag har även beställt samma pulver i smaken Salted Caramel men det har jag inte hunnit testa ännu. Det här kaseinpulvret kommer i flera smaker som låter så goda; Chocolate Banana, Chocolate Peanut, Cinnamon Bun, Creamy Vanilla, Double Rich Chocolate, Strawberry Milkshake, Vanilla Pear samt ett icke smaksatt pulver.

Är helt klart sugen på att testa en pudding med smak av kanelbulle eller krämig vanilj också. Det får bli nästa beställning från Gymgrossisten.

Så gör man den godaste proteinpuddingen

Hur gör man då sin proteinpudding? Jo, det är superenkelt! Här kommer ”receptet”.

Godaste proteinpuddingen

Ingredienser:

1/2 dl Supreme Casein Chocolate Milk (LÄNK till produkten)

en dl vatten

1 nypa vaniljpulver (LÄNK till produkten)

1 tsk kakaopulver (LÄNK till produkten)

Gör så här:

  1. Blanda en halv deciliter pulver med en deciliter vatten i en liten skål.
  2. Tillsätt en nypa vaniljpulver och en tesked kakaopulver och blanda ordentligt.
  3. Ställ in din proteinpuddingsblandning i kylen i en tjugo minuter och voilà! Du har den godaste proteinpuddingen du kan tänka dig! Och den innehåller inget tillsatt socker bara massor av protein.

Vill du ha ett fluffigare resultat på din proteinpudding så plockar du fram elvispen och vispar upp puddingen en aning. Du bara måste testa att göra den här puddingen! Ja, du måste!

Vill du testa ett annat enkelt och mumsigt snack vill jag rekommendera DE HÄR godbitarna.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

4 Comments