Danmark i sikte – 7 augusti

Danmark
Nu bär det av mot Danmark!
Långa köer i Skåne.
Tillbaka vid vår sjö i Småland. Något sämre väder än vid förra tillfället.

Danmark nästa…

Vi vaknade och åt frukost innan det var dags att bege oss mot färjan i Puttgarden. Vår plats för övernattning innan/efter färjan i Tyskland har vi använt under flera år nu, den är perfekt placerad bara 20 minuter från hamnen. Och det verkar som att inga andra än vi hittar till denna lilla pärla så vi har den helt för oss själva också.

Danmark nästa

Båtfärden gick smidigt. Vi slapp köer och väntetid, tycker alltid att det går snabbt att ta färjan Rødby-Puttgarden. Man behöver inte förboka biljetter heller. Resan över till Danmark bjöd på kaffe och glass, trots att klockan bara var elva på förmiddagen. Rickard knep bästa bordet också så vi hade panoramautsikt hela vägen över.

Vi, okej Rickard, körde på riktigt bra men vi hamnade i flera långa köer nere i Skåne. När det började bli kväll beslutade vi att återvända till vår egna lilla sjö i Småland. Minns ni den?

Den här gången regnade det när vi anlände till Småland. Men efter fem veckor med solsken (more or less) kändes det riktigt mysigt med lite gråväder.

Nyfikna på husbilslivet? Kolla mina highlights HÄR.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.