En natt på Grand Hotel med dubbla sviter

Redo för en 24-timmars get away på Grand Hotel.
Rickard hade bokat en jättefin svit…
… med utsikt över slottet.
grand hotel
Dags för bubbel!
Fixat iordning oss lite för att gå och käka. 
grand hotel
Helt fantastisk skaldjurbuffé i Vinterträdgården.
grand hotel
Skön morgon.
grand hotel
Efter en god natt sömn var det dags för buffé igen. Världsklass!
grand hotel
Mätt, mättare, Karin!
Tog en promenad runt stan.
Hästmys både lördag och söndag.

Grand Hotel – inlägget innehåller annonslänkar från APPRL

I fredags överraskade Rickard mig med ett riktigt lyxdygn!

Efter att vi lämnat Embla hos en kompis vid halv fem-tiden tog vi en taxi in till stan. Vi klev ur bilen vid Norrmalmstorg och sedan blev det lyxshopping och champagne. Så bortskämd!

Efter shoppingen from heaven promenerade vi bort till Grand Hotel och checkade in i en jättefin svit med utsikt över Strömkajen och slottet. Öppnade en flaska bubbel och snackade ikapp, man hinner ju typ inte prata med varandra när man är mitt uppe i vardagen. Känner ni igen?

Vi gjorde oss iordning i vårt fina badrum och gick sedan till Vinterträdgården för skaldjursbuffé. De hade dukat upp med långt avstånd mellan borden, på grund av Corona, så man behövde aldrig vara nära någon. Annars brukar ju inte skaldjursbuffén hållas i Vinterträdgården, men det blev riktigt pampigt och fint att sitta där också.

Efter att vi ätit humrar och ostron tills det sprutade ur öronen, ha ha, så gick vi upp till rummet igen. Då var klockan närmare midnatt.

Dubbla sviter på Grand Hotel

När vi så skulle sova insåg vi att det inte gick att släcka lamporna på rummet. Vi ringde till repan och de kom upp och kollade. Och mycket riktigt var det något fel på belysningen. Så där mitt i natten fick vi kila bort till en annan svit för att sova. Inte alla som haft två sviter på Grand Hotel under samma natt, ha ha!

På morgonen, efter en skön sovmorgon, tog vi några steg bort till vår första svit. Vi hade lämnat alla våra saker där. En dusch och lite smink senare var vi tillbaka i Vinterträdgården för frukostbuffé.

Helt otroligt att man var hungrig igen efter nattens skaldjurfrosseri. Men en rejäl frukost satt riktigt fint! Äggröra, juice, kaffe, pannkaka, frukt, chiapudding, overnight oats, croissant och den godaste kanelbullen jag någonsin ätit slank ner utan problem.

Väl tillbaka på rummet slappade vi i sängen någon timma innan det var dags att checka ut. Kändes jätteskönt att komma ut i frisk höstluft och vi tog en promenad runt stan innan vi hoppade in i en taxi för att åka hemåt igen.

Sedan bar det direkt iväg mot stallet för att hämta upp Embla och hennes kompis efter ridningen.

Hem, dusch och vidare mot nästa festlighet, firande av Rickards mamma som fyller 80 år imorgon. Det blev också en supermysig kväll, med ytterligare en buffé, ha ha!

Idag känner jag mig lite trött efter några sena kvällar. Men ingen rast och ingen ro. Nu är det hoppträning med Embla! Vi hörs!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.