Nextory rabattkod ger gratis ljudböcker + boktips för hösten

Nextory rabattkod
Passa på att lyssna på gratis ljudböcker en hel månad med min Nextory rabattkod.

Nextory rabattkod – i reklamsamarbete med Nextory

Finns det något mysigare än en bra bok en ruskig höstkväll? Nej, ta mig tusan inte! Dock kan jag ibland tycka att det är svårt att hinna få tid till att läsa. Man ska ju åka hit och dit och lämna barn på aktiviteter, städa, laga mat och träna. Det finns liksom inte så mycket tid att bara sitta ner att läsa. Men jag har kommit på det här med ljudböcker!

Att få en bok uppläst för sig medan man lagar mat eller städar eller sitter i bilen är oslagbart! Avkopplande, underhållande och lärorikt.

Hos Nextory finns det tusentals böcker att välja mellan. Så där är verkligen något för alla oavsett vilken genre man tycker om. Och de finns både som ljudböcker och e-böcker.

Nextory rabattkod

Just nu kan jag i samarbete med Nextory erbjuda min egna Nextory rabattkod som ger dig 30 dagars gratis lyssning! Du använder DEN HÄR LÄNKEN och koden RAHM30 så kan du lyssna fritt på vilka böcker du vill en hel månad. Grym deal va!

Boktips till hösten

Det kommer ju ut så mycket bra böcker hela tiden. Och minst lika många dåliga också för den delen, ha ha! Så jag tänkte att jag skulle tipsa om några av mina favoritböcker genom tiderna som jag tycker att alla borde läsa i höst. De flesta av böckerna har några år på nacken men de står sig fortfarande. Nedan radar jag upp fantastiskt höstläsning/lyssning. Bara att klicka på titeln och skapa ett konto för att lyssna. Helt gratis också!

Böcker jag vill lyssna på i höst och vinter

Jag har några böcker som står på min att lyssna på-lista i höst och vinter. Dessa har dock inte givits ut ännu men så fort de finns tillgängliga kommer jag att trycka på play!

Har ni också några bra boktips får ni gärna skriva dem i en kommentar nedan i kommentarsfältet, via mail (karin@karinrahm.se) eller DM på Instagram eller Facebook.

En annan bra sak med Nextory är att alla böcker betygsätts så du kan lätt se vilken ranking en bok fått. Kan ju vara en ledtråd om hur bra den är.

Nej, ta nu chansen att testa denna fantastiska boktjänst och glöm inte att använda min Nextory rabattkod RAHM30 för 30 dagars gratis lyssning! Njut av bokhösten!

PS. Det är inga bindningstider efter de 30 dagarna. Så skulle du inte vara nöjd eller vilja lyssna mer efter din månad (mot all förmodan) så kan du bara avsluta kontot.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.