Krock med husbilen – Måndag 8 juli

krock med husbilen
Startade semestern med en krock.

krock med husbilen

Äntligen är vi iväg med husbilen! Jag har suttit och väntat hela dagen på ett paket från UPS som skulle kommit i fredags men nä, det kom inte i dag heller. Så jäkla arg på dem!

Men nu är jag glad igen, även utan paket (och därmed utan samarbete). Ingenting kan få mig på dåligt humör mer idag tror jag, är ju på husbilssemester! Inte ens när vi var tvungna att vända tillbaka hem när vi kommit till Hallunda blev jag irriterad. Så nu är vi snart hemma i Tyresö igen för att hämta det vi glömt. Semesterhjärnan har tydligen kopplat på redan, haha!

Krock med husbilen

Oturen (semesterhjärnan) tycks vara här för att stanna… Vår plan för kvällen var att ta oss till Tumbo, typ Eskilstuna, för att vakna där imorgonbitti och sladda in på husbilsverkstaden för att koda en extranyckel till husbilen. Och vi kom fram till Tumbo, det gjorde vi, men precis när vi stannat och ska svänga in på vår parkering för natten så krockar vi. Ja, det är sant! På det sättet startade första dagen på husbilssemestern.

Vi backar in i en personbil som står bakom oss på vägen. Vi ser den inte i speglarna och trycker till deras front lite men värst är nog vårat cykelställ och våra cyklar. Jag tror och hoppas att det går att räta upp cykelstället (med baklyktorna och registreringsskylt) på verkstaden imorgon. Rickard är mycket skeptisk.

I bästa fall går det att räta upp cykelstället och fixa den cykel som blivit skev. I värsta fall… ja, det vet jag inte. Går det inte att fixa cykelstället är det god natt med cyklarna då det är en beställningsvara som inte hinner ordnas innan våra semesterveckor är över. Fortsättningen på detta får vi imorgon.

PS. Ingen kom till skada vid krocken vilket ändå är det mest väsentliga.

Nu är det dags att sova på en parkeringsplats i Tumbo. Hörs imorgon hörrni! Hoppas vinden har vänt tills dess. Ni följer hela den fortsatta historien HÄR.

/Karin

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments
  1. Grattis! Vi lämnade in vår SAAB 9-3 på verkstad idag efter att Kia blev påkörd bakifrån på Nynäsvägen för några veckor sedan. En äldre herre som nyss bytt bägge knälederna han inte med att bromsa…