Sommarträningschallenge! Häng på!

sommarträningschallenge
Ni hakar väl på i min sommarträningschallenge?

sommarträningschallenge – inlägget innehåller adlinks

Sommar och semester och oändligt med tid över för träning (eller åtminstone lite mer tid än till vardags?). Vad passar då bättre än att köra en liten sommarträningschallenge?

Syftet med träningen är inte att du ska komma i toppform, gå ner i vikt eller så utan mer att du ska få in rörelse under lata semesterdagar. Sedan kanske det blir en liten bonus att du känner dig starkare och fylld med mer energi.

När det kommer till denna sommarträningschallenge tänker jag att alla kan sätta upp rimliga mål utefter sina egna förutsättningar. Tränar du inte alls i vanliga fall kan kanske en timmes promenad kan vara fullt möjligt att genomföra till exempel.

Jag har satt upp en challenge för mig själv med övningar som jag kan göra var som helst utan någon utrustning eftersom jag kommer att befinna mig mycket på resande fot. Kommer du ha tillgång till gym hela sommaren kanske du hellre vill köra med skivstång eller hantlar. Ja, det jag vill få sagt är att du själv sätter upp ditt mål efter dina förutsättningar samt att detta inte är någon träningshets utan bara en liten knuff för att få in rörelse under semestern.

Karins sommarträningschallenge

Vill du kan du ju naturligtvis kopiera min sommarträningschallenge. Den hittar du här nedan:

  • 1 timmes rörelse (promenad, löpning, cykling, simning, det är ditt eget val och du kan alternera det efter humör och plats)
  • 100 squats
  • 100 sit-ups
  • 20 armhävningar
  • 2 minuter planka

Om du delar ditt pass i sommar i sociala medier så tagga mig gärna @karinrahm så jag kan heja på dig!

PS. Eftersom jag vet att ni kommer fråga så sparar jag er den tiden. Svaret är att träningssetet jag har på mig på bilden kommer HÄRIFRÅN.

Kram på er och lycka till med sommarträningen!

/Karin

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments