Idun Liv – vegansk mascara som ger långa och fylliga fransar

vegansk mascara
Jag har hittat en vegansk mascara som ger fantastiskt reultat. Se själva!
vegans mascara
HÄR hittar ni den.
vegansk mascara
Kan verkligen rekommendera denna!

vegansk mascara – inlägget innehåller adlinks

Jag har hittat en ny favoritmascara! En vegansk mascara från Idun. Den här relativt nya mascaran (lanserades i mars 2020) heter Liv. Och den ger verkligen liv till din ögonmakeup!

Vegansk mascara som ger fylliga fransar

Liv är som sagt en vegansk mascara och den ger fantastiskt fylliga, långa och böjda fransar med mycket volym. Konsistensen på mascaran är krämig och den är väldigt lättapplicerad. Det bildas inga klumpar här inte!

Tack vare gummiborsten så är det lätt att komma åt även de minsta fransarna. Borsten separerar fransarna fint och inte ens de minsta fransarna vill klibba ihop sig.

När det kommer till färgen så är den riktigt intensivt svart, vilket jag gillar. Färgen har jag fått berättat för mig kommer av att mascaran innehåller ”högrenade mineralpigment”. Fråga mig inte vad sjutton det betyder men effekt har de iallafall, ha ha!

Resultat och hållbarhet

Resultatet har jag ju redan spoilat. Det är fantastiskt! Men håller resultatet under hela dagen? Jo, det gör det faktiskt. Mascaran fäller inte ner under ögonen efter halva dagen utan sitter där den ska från att jag applicerat den till att jag på kvällen tvättar bort den.

Detta är en vegansk mascara som också är vattenresistent. De är ju de flesta mascaror som säljs idag. Det betyder inget annat än att du behöver en makeupborttagning när du ska tvätta bort den. Det räcker alltså inte med bara vatten. Jag använder dock inte någon särskild ögonmakeupborttagning utan bara min vanliga ansiktsrengöring. (Kan slå ett slag för min veganska rengöring också HÄR när jag ändå är igång och tipsar, ha ha!)

Är du ute efter en fantastisk vegansk mascara som sitter på plats hela dagen ska du kolla in Idun Liv HÄR. Priset ligger på 219 väl investerade kronor.

Innehållsförteckning vegansk mascara Idun Liv

Är ni intresserade av att grotta in er i innehållsförteckningen hittar ni ingredienser här: Aqua/water, Synthetic Beeswax, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Jojoba Esters, Glycerin, Stearic Acid, Palmitic Acid, Acacia Senegal Gum, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Sodium Hydroxide, Lauric Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Tocopherol, CI 77499 (Iron Oxides)

Mer inspo…

Vill ni kolla in mer skönhet hittar ni det HÄR. Och hörrni, följ mig gärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR också för mer inspiration. Det skulle göra mig jätteglad!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments