Kocostar Slice Mask Sheet – test

Kocostar Slice Mask Sheet
Jag har testat Kocostar Slice Mask Sheet. Den får mest ris men liiiite ros också.
Kocostar Slice Mask Sheet
Kocostars masker är ju väldigt gulliga, du hittar dem HÄR.

Kocostar Slice Mask Sheet test – inlägget innehåller adlinks

Så var det återigen fredag och dags för fredagsmasken! Förra fredagen missade jag ju det eftersom jag var i Italien. Har inte ens hunnit blogga om vår resa (kommer kanske upp ett inlägg om det i helgen) men vi hade iallafall fem fantastiska dagar runt Amalfikusten.

Men åter till fredagsmasken nu. Jag har denna vecka testat en sheetmask från Kocostar – Kocostar Slice Mask Sheet Coconut. Vill ni kan ni se min recension på stories också :).

Första reaktionen när jag öppnade paketet var att masken doftade väldigt gott av kokos. Masken är i form av små kokoshalvor som ska placeras ut i ansiktet. Supergulliga och en fin gå bort-present kanske? Men ungefär där slutar det positiva. De små kokoshalvorna ville absolut inte sitta kvar i ansiktet under de 15-20 minuter som masken skulle sitta i ansiktet enligt instruktioner på förpackningen.

Kocostar Slice Mask Sheet Coconut är enligt förpackningen en fuktgivande mask för torr och uttorkad hud. Och där kan jag faktisk hålla med. Huden känns ändå återfuktad efter att jag använt masken. Dock tycker jag inte att helhetsbetyget för masken blir någon höjdare. Detta är ingen mask jag kommer att köpa igen. Det skulle som sagt vara för att ge bort i en goodiebag när man går bort. Masken är ju trots allt lite roligare än en vanlig mask och skulle masken bara suttit på plats hade den faktiskt kvalat in som en bra mask.

Kocostar sheet masks kommer i flera olika varianter, jag har exempelvis testat gurkmasken (eller var det kiwi?) och den föll inte av. Vill ni kolla in Kocostars masker så hittar ni dem HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.