Läget med magen och Kerstin Florian

Kerstin Florian bjöd in till frukostevent.

Kerstin Florian
Jag fick titta och känna på den nya serien ANDA från Kerstin Florian.

Kerstin Florian

Kerstin Florian
Kerstin Florian själv. En alldeles fantastiskt fin kvinna!
Kerstin Florian
En glad Karin utan värk i magen.

Kerstin Florian

Ni är många som undrar varför jag inte nämnt hur det går med magen på ett tag. Svaret är att det finns två anledningar. Nummer ett är att magen faktiskt känts riktigt bra under en vecka eller två, lite småont någon gång bara och jag njuter till fullo av det. Nummer två är att jag inte orkar lägga så mycket fokus på det som är negativt. Samtidigt förstår jag om ni vill veta, har jag sagt A får jag säga B liksom…

Nytt på magfronten är iallafall att jag fått tid för datortomografi på måndag nästa vecka. Så oavsett om magen känns bra fram tills dess eller inte så kommer jag att fokusera på det som får mig att må bra och bli glad. Med andra ord blir det inget snack om lilla maggen fram tills dess.

Frukostevent med Kerstin Florian

Något som vi däremot kan snacka om är gårdagsmorgonen. Jag var inbjuden till ett frukostevent av Kerstin Florian på Sturebadet och det var verkligen över förväntan.

Morgonen började med en god vegansk frukost, mingel och sedan en fantastisk presentation av den nya serien ANDA av Kerstin Florian själv. Jag blev helt tagen av den kvinnan! Hon har så fin energi och hade så mycket klokt och intressant att berätta. Jag blev så förtjust i henne att jag bjöd ute henne på fika! Skulle vara så givande att få sitta ner med denna kloka och kärleksfulla kvinna, höra hennes historia och om hennes tankar.

Förutom att jag blev betagen av Kerstin själv så blev jag också väldigt intresserad av den nya serien ANDA. Dryga, ekologiska, naturliga, cruelty-free och veganska produkter med en tanke på vårt klimat. Produkter som också känns riktigt bra på huden. Nyfiken? Kerstin Florians produkter hittar ni bland annat HÄR. (adlink)

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.