bayse – på min önskelista

Skarmavbild 2015-01-06 kl. 20.13.27 Skarmavbild 2015-01-06 kl. 20.14.39

bayse – värt hela resan till Aussieland
bayse – värt hela resan till Aussieland

Skarmavbild 2015-01-08 kl. 15.44.10

bayse är ett Sydneybaserat brand som är ganska basic men med de där snygga detaljerna som gör att plaggen bara blir så himla WOW! Lägg till tekniskt material, kompression och humana priser till designen och det blir klart värt en resa till Aussieland. För än så länge skeppar man inte till Sverige.

For my international readers, here is a Google translation:

bayse is a Sydney based brand which is pretty basic but with those stylish details that make the garments so damn WOW! Add technical materials, compression and reasonable prices to perfect design and it is definitely worth a trip to Aussieland. Cuz at the moment they are not shipping to Sweden.

 

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!