Outfit och helgen som gått

Så himla bra helg så här långt! I fredags sken solen och Felicia och Nathalie kom över hit. Vi grillade hamburgare och drack vin på kvällen, garvade och snackade skit. Så himla mysig kväll.

Igår kom en kompis förbi med sin hund och fikade. Sedan var jag med Embla i stallet, avgudar den platsen. Stallet och hästarna ger mig alltid sådant lugn, happy place! Drog hem och duschade och klädde om innan jag åkte över till syrran en sväng. Hjälpte henne med lite smågrejer och sen satt vi bara och pratade, älskart´!

På kvällen var jag och Embla själva hemma för Rickard hade en spelning. Vi kollade på film och spelade sällskapsspel hela kvällen.

Idag blev det sovmorgon och vi har egentligen ingenting speciellt inplanerat, precis som en söndag ska vara enligt mitt tycke. Vill komma ut på en liten löprunda och plantera några blommor, sedan är jag nöjd.

Har en del jobb också, får jag feeling kanske jag sätter mig med det, annars sparar jag det tills imorgon.

Skapa en fin söndag! Bjussar på en outfit som många frågat om på Instagram. Byxorna hittar du HÄR och tröjan kommer HÄRIFRÅN, skor HÄRIFRÅN och väskan har jag klickat hem HÄR. (adlink)

Byxor och tröja kommer HÄRIFRÅN, skor HÄRIFRÅN och väskan har jag klickat hem HÄR. (adlink)

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.