Nya skal från Ideal of Sweden + rabattkod 20%

Ideal of Sweden rabattkod
Använd koden karinxideal och DENNA LÄNK för 20% rabatt på ett helt köp.

Ideal of Sweden rabattkod – inlägget innehåller adlinks

Har ni sett de nya skalen Ideal of Sweden? Kollektionen är designad i samarbete med Novalanalove. Tycker alla hennes skal är så himla fina!

Hade ju gärna klickat hem allihopa men valde till slut det beigevita med snäckor. Älskart!

Ideal of Sweden rabattkod
Mitt favvoskal från Novalanaloves kollektion för Ideal of Sweden.

Ideal of Sweden rabattkod

Är ni också taggade på ett nytt fräscht sommarskal till mobilen (eller flera?) så tycker jag att ni ska använda DENNA LÄNK och koden karinxideal, det ger er 20% rabatt på ett helt köp. Hur jäkla bra?

Om Novalanalove från Ideal of Sweden

Farina Opoku älskar känslan av frihet och lediga sommardagar. 28-åringen är mer känd som @Novalanalove och inspirerar sina tusentals följare med drömsk, bohemisk stil. I samband med Farinas första kollektion för iDeal of Sweden så bjöd vi in henne att prata om kollektionen och om vad som inspirerar henne.

Kollektionen bjuder på levande toner, drömska tryck och enkla siluetter som får oss att längta efter sköna sommardagar och avslappnade stunder. Farina är en fri själ som framförallt inspireras av sina nära och kära.

Farinas kollektion för iDeal of Sweden har skapats med målet att fånga känslan av sprudlande bohemisk stil i fyra trendiga skal, så att du kan bära med dig känslan av långa sommardagar och ledighet var du än är. För Farina så var idén bakom kollektionen självklar: ”Jag ville skapa något som sprider glädje,” säger hon. Hennes personliga favorit är ”Royal Fowl”, och hon tror att alla kan njuta av bilden av påfågelsfjädrar, samtidigt som de delar de känslor och minnen som hennes design väcker. Det gör ”Royal Fowl” till det perfekta tillägget i iDeal of Swedens utbud.

Ideal of Sweden rabattkod – glöm inte

Att skapa en kollektion som passar många olika typer av personer och deras personliga smaker var även det viktigt för Farina. Som tysk ”influencer” har hon många fans, och vill uppmuntra dem att skapa positiva förhållanden till sina sinnen och kroppar. Det är viktigt för Farina, och något som hon även strävar efter i sitt eget liv. Hennes mål är att inspirera sina följare att hylla sina kroppar, och att välja design som får dem att känna sig så bra som möjligt:

”Det viktigaste är att man känner sig bekväm med vad man har på sig. Sätt inte på dig klackar om du inte tycker om hur det känns. Om du vill bära samma klänning till varje evenemang – gör det och tyck om din kropp! Känn dig tillfreds med dig själv och följ inte normen. Ta inte vad andra tycker (…) för personligt.”

Det tänket gör sociala medier till den perfekta inspirationen och plattformen för Farina. Där kan du utforska olika livsstilar och kulturer och hitta din nisch. Farina förklarar:

Farinas självförtroende känns naturligt, och har alltid varit en av hennes utmärkande styrkor. Det hjälper henne att grunda sig själv trots att hon är del av en bransch som håller otroligt snabbt tempo och som drivs av föränderliga trender. Farinas personliga idol är Lana Del Rey, som Farina beundrar för att hon har en så stark självbild. Farina har till och med en tatuering som inspirerats av sångerskan på armen:

”Jag älskar allt med henne; hennes stil, hennes musik, hur hon bemöter sina fans – hon är en viktig förebild för mig.”

@Novalanalove

Lana Del Ray har även inspirerat Farinas kända Instagram-namn @Novalanalove: “Nova” som är latin för ”ny”, ”Lana” för Lana Del Rey, och ”love” – kärlek, såklart.

Farina tar inte sig själv på alltför stort allvar, vilket är en av anledningarna till att hennes följare älskar henne. Trots att hennes karriär snabbt skjutit i höjden så är hon grundad och jordnära, och tar inte framgången för given. Hon uppskattar varje dag då hon får ha ett jobb som låter henne resa och träffa nya personer. Farina tycker speciellt mycket om den sociala delen av jobbet – att träffa andra och att ha en relation till sina följare, som kan ge henne direkt feedback. Samtidigt är det viktigt för henne att inte pressa sig själv alltför hårt. För Farina så handlar Instagram om mer än att dela minnen eller att dokumentera sitt liv; hon skapar unikt innehåll. Varje dag är ett nytt äventyr för Farina; ett äventyr som hon själv får bestämma över.

”Pressa inte för hårt, var inte för envis. Det finns många olika sätt att nå dina mål på. Följ med strömmen och vad nöjd med vad livet ger dig.”

Farinas attityd är uppfriskande. Hon inspirerar andra med sin fria själ och sin levnadsglädje, som återspeglas i hennes nya designs.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.