Renata Chlumska träningskläder – nu lanseras Renata!

Renata Chlumska träningskläder
Renata och så jag iklädd Renata Chlumska träningskläder.

Renata Chlumska träningskläder – inlägget innehåller adlinks

I torsdags var jag inbjuden till Adviral för att ta del av ett nytt varumärke. Nämligen Renata Chlumskas nya brand Renata. Inom några dagar kommer vår 7 summit power lady lansera egna träningskläder!

Jag och några andra influencers möttes upp på Advirals kontor på Markvardsgatan och fick först höra Renata berätta sin häftiga historia. Hon är allt bra cool! Har ni inte koll på hennes äventyr så läs hennes bok, ni hittar den HÄR. Därefter fick vi vara de första att testa Renata Chlumska träningskläder! Renata Chlumska träningskläder! Så kul!

Renata ville gärna ha vår ärliga feedback på kläderna, veta vad vi tycker om dem efter att verkligen ha använt dem. Första tanken när jag tog i kläderna var kvalitet. Sedan åkte kläderna på och de satt verkligen så bra och bekvämt på kroppen.

Vår äventyrerskas tanke med kollektionen är att det ska vara kläder med bra funktion men att de samtidigt ska vara kläder som vi kan använda i vardagen. Jag tycker om hennes tänk. Att köpa få plagg i fantastisk kvalitet som håller över tid istället för att hänga kvar i slit och släng-mentaliteten.

Jag kommer att berätta mer om träningskläderna och vad jag tycker om dem när jag har använt dem en tid. Och självklart kommer jag säga till när webbshoppen har gått live och du kan beställa plaggen.

Vill ni läsa om några tidigare tillfällen jag har mött Renata kan ni göra det HÄR.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.