Sista chansen att fynda Stronger träningskläder

fynda Stronger
Fynda Stronger HÄR

fynda Stronger – inlägget innehåller adlinks

Ingen har väl missat att det varit Black Friday, eller snarare Black Week? Det ska säljas och det ska rabatteras. I så gott som alla butiker. Jag är lite kluven till den här shoppinghysterin. Samtidigt gillar jag ju att fynda. Jag brukar tänka så här. Jag köper ingenting som jag ändå inte tänkt köpa under Black Week.

Däremot älskar jag att fynda saker som jag behöver. I år har jag köpt lite julklappar (kan inte skriva vad här, en vet aldrig vem som läser eller skvallrar, ha ha!) och datorfodral till mig själv. Japp, det behövde jag!

Är dock sugen på att köpa lite nytt till hemmet, typ vaser, krukor, belysning och ljusstakar och sådant också innan Black Week är över.

Något jag inte behöver (jo, jag är sugen, jag erkänner) men som jag vet att ni älskar så är det Stronger träningskläder. Tänkte berätta att de har 20-50% rabatt på massor av plagg just nu. Så vill ni fynda Stronger träningskläder så är det nu ni ska göra det. Kolla in alla deals HÄR.

Själv ska jag fynda lite mer julklappar innan Black Week är över och det är dags att krypa i säng. Kram på er!

PS: Jag har löst en rabattkod från Stronger till er. Använd DENNA LÄNK och ange koden KARIN20 i kassan så får ni 20% rabatt. <3

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.