Sneak peek Casall SS16

Leopardmönstrade plagg i olika kulörer känns barnsligt och uttjatat.
Någon form av leopardmönstrade plagg i olika kulörer känns barnsligt och uttjatat.
Överlag en trist kollektion från Vasall.
Överlag en trist kollektion från Casall.

_DSC0344

_DSC0345

Löparkjolen ser vi på flera håll i vår.
Löparkjolen ser vi på flera håll i vår.
Tightsen med meshdetaljerna räddade upp en annars blek SS16 hos Casall.
Tightsen med meshdetaljerna räddade upp en annars blek SS16 hos Casall.

_DSC0338

Jag gillar Casall. De brukar alltid ha starka looks i sina kollektioner. Men vad hände inför nästa säsong undrar jag? Någon form av leopardmönstrat i militärgrönt? Kanske på min sjuåriga dotter men inte på en vuxen kvinna!

Det som räddade kollektionen SS16 från att misslyckas totalt var tightsen med meshdetaljer men på det stora hela ser jag den här kollektionen som ett misslyckande för Casall. Som tur är (för Casall) är smaken som baken men jag hoppas på bättring inför AW16.

//Sneak peek Casall SS16

I like Casall. They usually  have super strong looks in their collections. But what happened for next season, I wonder? Military green leopard pattern? Maybe for my seven-year old daughter but not on a grown woman!

What saved the SS16 collection from total failure were the leggings with mesh details, but to be honest, I see this collection as one of the weakest ever from Casall. Fortunately (for Casall) we all have different taste, but I hope for improvement for the AW16.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.