Ideal of Sweden väskor – kolla senaste droppet!

Ideal of Sweden väskor
Älskar min nya lilla favorit från Ideal of Sweden.
Ideal of Sweden väskor
Säg hej till Olivia!

Ideal of Sweden väskor – inlägget är i samarbete med Ideal of Sweden 

När man pratar om Ideal of Sweden går tankarna för de allra flesta av oss till snygga mobilskal. Och det stämmer ju, Ideal of Sweden är enligt min mening världsmästare när det kommer till mobilskal. Men de kan så mycket annat också. Som att designa vansinnigt snygga väskor till exempel.

Ideal har ju jobbat med väskor ett tag och de har gjort det riktigt bra måste jag säga. Men det här droppet, som lanseras idag, är ändå det snyggaste hittills.

Ideal of Sweden väskor – Olivia x 3

Den nya modellen heter Olivia Crossbody Bag och är tillverkad i krokopräglat vegansk läder. Olivia kommer i tre olika färger, den alldeles perfekta beige nyansen, en nattsvart och en härligt mingrön kulör. Jag beslutade mig efter mycket velande att gå på den beige modellen. Den känns så användbar nu i vår och sommar och passar ju till precis allt.

Om vi ska nörda in oss lite på detaljerna om väskan så älskar jag det guldiga spännet! Och att den är liten och behändig men ändå rymmer det jag behöver ha med mig. Ni vet, kort, mobil, nycklar och lite smink. Tycker också att det är så praktiskt med crossbody, tycker inte ni?

Inuti väskan hittar vi ett litet fack som känns som att det är avsett för ett kort eller ett kortfodral. Och vill även nämna att axelremmen är ställbar. En riktig vinnare bland Ideal of Sweden väskor!

Du kan kolla in alla färgerna på Olivia Crossbody Bag HÄR och även Ideal of Swedens alla andra väskmodeller. Beslutar ni er för att klicka hem något, oavsett om det är en väska, ett mobilskal eller något annat, så bjuder jag på 15% rabatt och fri frakt med koden KarinRahm15. Kram!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.