48 h FLASH SALE hos Swiss Clinic och måndag hos mig

Nu kan ni göra fynd hos Swiss Clinic!
sale hos Swiss Clinic
Passa på att investera i din hud HÄR.

sale hos Swiss Clinic – inlägget innehåller adlinks från Adviral

Hej på er! Hoppas ni haft det bra sedan sist!

Jag har en riktig kötta framför datorn-måndag där hemma i köket. Väntar in några mail och högupplösta bilder sedan är jag redo att skicka tidningen till tryck vilket känns så skönt. Lika gött varje gång man håller deadline!

Förutom att sitta vid datorn har jag öppnat alla paket som stått i hallen och väntat och sedan sorterat kartonger och plast till återvinning. Vill ni se vad som fanns i paketen får ni ta en titt på mina Instagramstories HÄR.

Min mening om skolan

Om ungefär en timme ska jag hämta Embla i skolan och vi ska plugga Europas geografi. Ingenting som hon tycker är intressant för fem öre. Hon kan lära sig alla hästraser i världen på två minuter men när det kommer till sådant som inte intresserar henne så verkar det vara omöjligt att ta in.

Nu är jag kanske lite kontroversiell här men ibland undrar jag verkligen varför barnen tvingas plugga in vissa saker utantill i skolan. Jag syftar inte specifikt på Europas geografi nu men varför ska barnen pränta in vissa random grejer? Idag kan du söka den information du behöver med en knapptryckning. Jag tycker att man borde få lägga mer tid i skolan på att jobba med det som intresserar en och utvecklas inom det. Alla behöver inte kunna periodiska systemet för alla kommer inte ha nytta av det. Förstår ni hur jag tänker? Eller tycker ni att jag har helt fel?

Sale hos Swiss Clinic

Nå väl, det jag egentligen ville kika in och tipsa er om är att mina favvisar Swiss Clinic HÄR har en massiv sale nu med upp till 35 procent rabatt på mängder av produkter. Så har ni tänkt investera i en skinroller eller i grymma sheetmasks så gör det illa kvickt HÄR.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.