Bli allergifri! Embla är kvitt alla sina allergier!

bli allergifri
Bli allergifri! Här har Margita precis påbörjat sin allergibehandling.

bli allergifri

Ni kanske minns att jag för en tid sedan skrev att Embla påbörjat en allergibehandling? Vi var på första besöket den 19 december förra året och sedan dess har vi gått på ytterligare fyra behandlingar. Redan efter tre behandlingar hade Embla blivit av med sin kattallergi! Och jo, hon har testat att gosa in sig ordentligt i kattpäls efter detta. Och det finns ingen allergi där. Det är så himla häftigt!

Så till alla som rynkat på näsan eller dumförklarat oss som tror på alternativmedicin… känn på den!

Efter totalt fem behandlingar har alltså Embla blivit av med all sin allergi. Både mot pollen (björk), hund och katt.

Rickard går också och får behandling och har även han blivit av med vissa allergier redan. Dock tar det oftast längre tid för vuxna att balansera kroppen men vi har stora förhoppningar att även han blir kvitt sina allergier inom snar framtid.

Och ja, det är första april men det här är absolut inte något aprilskämt. Bicom bioresonans har onekligen fungerat för Embla. Hur otroligt och hokuspokus ni än tycker att det låter.

Vill ni kolla in kliniken vi gick till klickar ni er vidare dit HÄR, sedan finns det ju fler Bicom allergikliniker runt om i landet.


Följ mig gärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.