Tillsammans mot Cancer – en känslosam kväll

Tillsammans mot Cancer
På plats för att se galan.
Tillsammans mot Cancer
Soraya och Bengt ledde Tillsammans mot Cancer-galan.

Tillsammans mot Cancer

I måndags kväll var jag inbjuden till årets cancergala ”Tillsammans mot Cancer”. Och det blev en riktigt fin kväll som berörde. Stilla tårar och hulkande gråt.

Jag och syrran kom till Annexet vid 18.30 tiden och hann med lite mat och mingel innan det var dags att ta plats för att se galan som också livesändes. Om ni missade galan kan se den på TV4 Play HÄR.

Under kvällen fick vi möta många människor som drabbats av cancer och höra deras berättelser. Bland annat fick vi se ett inslag om Terese Alvén, en vän till mig som hastig förlorade kampen mot en aggressiv cancerform i somras. Så fruktansvärt grymt och osannolikt. Hon var ju hälsan själv! Tänker fortfarande att jag ska stöta på henne på något träningsevent snart.

Tack vare att Cancerfonden har sina insamlingar går mycket pengar till ny forskning så att vi i framtiden slipper förlora vänner och närstående till denna otäcka sjukdom. Och forskningen har verkligen gått framåt. Idag överlever alltfler en cancerdiagnos. Men mer forskning behövs för att vi ska besegra cancern helt. Vill du hjälpa till att stödja cancerforskningen kan du bli månadsgivare HÄR.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.