Bästa värmeskyddet för ditt hår

bästa värmeskyddet
HÄR hittar du bästa värmeskyddet för ditt hår.

bästa värmeskyddet – inlägget innehåller adlinks

Jag har testat många värmeskydd för håret genom åren. Men inget som Bobby Oduncus Leave In Spray Conditioner & Heat Protection. Låt mig förklara varför.

Bobby Oduncu balsamspray är en Heat Protecting Conditioning Spray som kombinerar egenskaperna hos en utredande balsamspray med de värmeskyddande egenskaperna hos en värmeskyddsprodukt. Det betyder alltså att jag har en riktigt bra universalprodukt för mitt hår!

När man sprayar håret med denna Heat Protecting Conditioning Spray bildas som en skyddande film runt varje hårstrå så att man kan styla håret med värmeverktyg utan att håret slits eller skadas.

Förutom att skydda håret så innehåller sprayen även proteiner som reparera, mjukgör och  återfuktar ditt hår. Dessutom är det bästa värmeskyddet jag känner till 100% vegan och cruelty free. Och så doftar det himmelskt!

Så nästa gång du ska investera i ett värmeskydd är Bobby Oduncu Heat Protecting Conditioning Spray ett hett tips. Du hittar värmeskyddet HÄR. 

Rabattkod ger rabatt på bästa värmeskyddet

Med rabattkoden karinrahm10 får du 10% rabatt på ditt köp. Gäller hela Bobbys sortiment.

PS. Kan varmt rekommendera även övriga produkter i Bobby Oduncus sortiment. Han kan sina hårvårdsprodukter den killen!

Vill ni läsa mer om skönhet och skönhetsprodukter hittar ni den kategorin HÄR. Där finns bland annat produkttester samt lite sneak peeks på kommande kollektioner och så.

Nu ska jag ut och njuta av det vackra vädret en stund innan det bär iväg mot stallet! Kram, kram!

/Karin

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.