Skolavslutning och nu flyttar vi in!

Min fina tjej slutade sexan.
Längtar dit hela tiden.
Möttes av en liten välkomstkommité.
Älskar det här huset och denna plats.

I torsdags hade Embla skolavslutning. Kan inte fatta att hon redan slutat sexan och ska upp i högstadiet efter sommaren. Vad hände med vår lilla bebis? Jag är så oerhört stolt över henne och den person hon blivit.

Och i torsdags fick vi också tillträde till vårt sommarhus. Det är antagligen vårt livs största affär och det känns underbart, omtumlande och overkligt på en och samma gång. Är det verkligen vårat liksom?

Efter skolavslutningen hämtade jag Embla och tre av hennes vänner och körde dem hem till oss. Medan jag och Rickard åkte in till mäklaren i stan för överlåtelse av sommarhuset så fixade tjejerna pannkakslunch.

På kvällen käkade vi och skålade i champagne medan tjejerna mumsade sushi och hade tjejsnack. Sedan fyllde jag och Rickard lilla lastbilen med möbler och bra och ha-grejer till landstället, slog upp ett tält på tomten där tjejerna skulle övernatta och vid midnatt stupade vi i säng.

Igår åkte vi så äntligen upp till ”Udden” och kånkade möbler, fixade med installation av larm och så njöt vi av den underbara platsen så klart. Vi hann med ett dopp från bryggan också innan vi stack hem till Tyresö igen. Idag var det nämligen lagträning för Embla klockan 07 på morgonen. Men det är ännu en fördel med Udden, det är tillräckligt långt bort för att det ska kännas som att man är bortrest men också så nära att man lätt åker hem.

Det lär bli mer snack om Udden här framöver, vi är så förälskade i platsen alla tre.

Nu iväg till stallet för andra gången idag.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.