Sköna hoodies (som är snygga) för henne

sköna hoodies
Idag bjussar jag på tips på sköna hoodies. Och så en fet rabattkod!
sköna hoodies
Oversized hoodie med stor huva, mjuk insida och känguruficka. Du hittar den HÄR i beige och svart.

sköna hoodies – inlägget är i stolt samarbete med Stronger

Halloj på er! Hoppas att er dag startat på allra bästa sätt! Här bjöds det på frukost och en stor kopp kaffe i soffan samtidigt som jag kollade alla olika mailkorgar och vad som hänt sedan igår på sociala medier. Jag älskar att starta dagen med att rensa bort alla mail och kolla av mina sociala medier. Då behöver det inte störa när jag kommer igång med allt annat jobb.

Och på tal om jobb så jobbar jag nästan enbart hemifrån fortfarande. Åker in till vårat kontor i stan en morgon i veckan bara. Det betyder att jag mer än någonsin lever i mina mjukiskläder. Och det tror jag är detsamma för en stor del av oss. Varför ha på sig något annat än det skönaste som finns om man inte måste, ha ha! Och dessutom kan ju sköna hoodies vara grymt snygga.

Sköna hoodies som är snygga, nu med 20% rabatt!

Måste ju slå ett slag för mina absoluta favoriter just nu när det kommer till sköna hoodies. Strongers Signature Chunky! De kommer i svart och beige och är tillverkade av ekologisk bomull och återvunnen polyester. Och så är de så där vansinnigt mjuka inuti. Tydligen är det fler än jag som har dessa hoodies som favoriter eftersom de är slut i lagret stup i kvarten. Men just nu finns både den beige och den svarta att klicka hem. Så passa på!

Och som att det inte vore bra nog så får du nu 20% rabatt på dina hoodies (och resten av Strongers sortiment HÄR) med min rabattkod KARIN20. Allt du behöver göra är alltså att ange koden KARIN20 i kassan. Du klickar på ”Lägg till rabattkod eller presentkort” (under totalbeloppet) och så dyker en ruta upp. Där står det ”Lägg till kod”, skriv i KARIN20 och klicka på ”använd”. Då dras 20% bort från din köpesumma. Superbra deal, jag vet!

Nu blir det lite mer jobb vid datorn här sedan ska jag var med på ett digitalt träningsevent. Superkul med event (där jag kan ha på mig mina mjukiskläder, ha, ha!)

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.