Yoga för håret

Nya produkterna från Dove
Nya produkterna från Dove

IMG_9990 IMG_9991

Rosie från Chic
Rosie från Chic
Freja Kjellberg Borchies höll i håryogan.
Freja Kjellberg Borchies höll i håryogan.

Igår var jag inbjuden till ett event på Rosa Skrot tillsammans med Dove. Inför lanseringen av deras premiumhårvårdsprodukter satsar de på yoga för håret. Deras ansikte utåt i håryogakampanjen är modellen och yoginin Freja Kjellberg Borchies som höll i ett kort håryogaprogram för presskåren. För er som vill testa, håll utkik på Centralen i Stockholm den 10 mars…

De som ville fick sedan stanna kvar på en yogaklass med efterföljande snacks och mingel. För mig som älskar yoga var det ett riktigt kul event, dessutom träffade jag den alltid lika rara Rosie från Chic. Bra start på kvällen med andra ord.

IMG_0007

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!