En bättre dag

Vaknade utan värk i magen imorse, såååå skönt! Gårdagen kändes också hyfsat bra. Jag har dock ingen som helst energi så träning har det inte varit tal om på ett bra tag nu. Jag saknar så att dra på mig löpardojorna och sticka iväg på en njutrunda!

När jag tittar i backspegeln (jag har börjat anteckna hur jag mår varje dag, det är så lätt att tänka att ”det här har ju bara pågått ett kort tag”) inser jag att jag haft värk i magen i några år nu. Det har kommit och gått i perioder. Nu har jag haft en riktigt dålig period med mycket värk men hoppas att det onda är på väg bort för den här gången.

Idag skulle Embla haft judotävling men hon ville verkligen inte och jag vill inte tvinga henne att göra något hon inte vill. Att träna eller i det här fallet tävla ska vara glädjefyllt tycker jag. Dessutom vet jag att Embla brinner mer för ridningen än judon och hellre skulle vilja lägga mer tid på det.

När det inte blev någon tävling har vi en hel dag utan to dos vilket är jäkligt skönt. Vi har inga planer förutom att jag vill att vi drar ut och rör på oss litegrann, en långpromenad eller en tur till skogen med matsäck, eller något annat mysigt man kan göra tillsammans.

Känner mig så glad och tacksam just nu för att ondmagen inte har ett grepp om mig idag. Ska njuta till fullo av denna dag!

Hoppas att ni också skapar en fin dag! Kram!

/K

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.