Ideal of Sweden datorfodral 20% rabatt här!

Ideal of Sweden datafodral
Ideal of Swedens datafodral kommer i svart…
Ideal of Sweden datafodral
… och i beige.
Ideal of Sweden datafodral
Snygga guldiga detaljer och smart liten ficka för småsaker. Använd DENNA LÄNK och koden karinxideal för 20% rabatt på ett helt köp.

Ideal of Sweden datorfodral – inlägget innehåller affiliatelänkar

Dröm, dröm, dröm! Som jag längtat efter detta ögonblick! Det är alltså ögonblicket då Ideal of Sweden släpper sina egna datafodral jag pratar om. Och den dagen är nu kommen!

Misstänker att datafodralen kommer att sälja slut ganska snabbt så är ni sugna så gäller i vanlig ordning först till kvarn. Datafodralen kommer för 13 tums och 15 tums skärmar, i färgerna svart och beige.

Ideal of Sweden datafodral inspirerade av Louvren

Datafodralen bär namnet Louvre Computer Sleeve och är inspirerade av det franska museet Louvren. Så här skriver Ideal of Sweden själva om sina nya datafodral; Innehållandes några av världens dyrbaraste målningar och konstverk är Louvren Frankrikes mest magnifika museum och en internationell institution. Konstruerad i en enkel design speglar Louvre Computer Sleeve den häpnadsväckande arkitekturen från det populära museet och är inspirerad av fransk finess och savoir-vivre. Under Saffianos signaturtextur och guldiga dragkedja avslöjar det sofistikerade datorfodralet en vadderad insida som skyddar dina digitala tillhörigheter.

Och så här skriver jag; vill ha, vill ha, vill ha! Haha! Jo, jag gillar verkligen de snygga klassiska färgerna tillsammans med de guldiga detaljerna samt att det finns en liten ficka baktill där man kan förvara småsaker. Inser att mitt gamla rutiga datafodral i scubatyg har gjort sitt för länge, länge sedan.

Länk och rabattkod

Och nu får jag lov att tacka mig själv för koden karinxideal som ger mig (och er också så klart, sharing is caring) 20 % rabatt på Ideal of Swedens nya datafodral, ja gäller faktiskt allt på hela deras webbshop. Inte illa va?

Vill ni kolla in datafodralen hittar ni dem HÄR. Glöm inte rabattkoden karinxideal! Under ”att betala” finns ett klickbart fält. Det står ”jag har en rabattkod”, klicka där och ange karinxideal så dras 20 % av från din order.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.