Bad news och good news

Jakten på rätt vård fortsätter…

Long time no blogging! Ville uppdatera er om både bra och mindre bra nyheter.

Igår åkte jag in akut till SÖS med min mage, visste inte vad jag skulle ta mig till när jag inte får någon hjälp. När jag kom fram till sjuksköterskan och förklarade mina besvär sa han att jag skulle bli uppringd av 1177 eftersom de bara tog emot livshotande skador och sjukdomar.

Efter 30 minuter ringde 1177 upp och jag förklarade återigen mina besvär. Den sköterskan tyckte absolut att jag skulle in på SÖS-akuten. Så jag gick tillbaka in där. En sköterska kom och tog blodtryck och temp i örat och sedan gjorde de ett ”snabb-blodtest”. Efter fem minuter fick jag beskedet att mina värden inte var tillräckligt dåliga utan att jag skulle kontakta min vårdcentral. Blev så besviken att jag grät där inne men samtidigt förstår jag ju att akuten är till för de med livshotande tillstånd.

Rickard och Embla kom och hämtade mig och resten av dagen låg jag i soffan. Känns så hopplöst allt det här!

Idag har jag dock känt mig piggare, magen är uppsvälld som satan men jag har inte haft den värsta sortens värk iallafall så jag får vara glad för det. Yrseln kommer och går som vanligt.

Men över till de glada nyheterna…. jag har en NY BLOGG! Är så himla glad och tycker att den är så fin! Vad tycker ni? Min kompis Ida har hjälpt mig, hade aldrig klarat det utan henne. Bloggen är fortfarande lite ostyrig med bilder och lite annat men hoppas ni har överseende med det.

Kram!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.