Jag ska injicera botox! Trodde jag aldrig…

injicera botox
Jag ska injicera botox!

Jo, det är sant! Tyvärr. Jag är generellt emot fillers och botox, tycker att det är läskigt att injicera något i kroppen som inte hör dit. Och jag skulle aldrig göra det ur skönhetssynpunkt. Men det är ju en smaksak och alla gör vad man vill med sin kropp. Nu är det dock ett måste för mig.

Varför då tänker du? Jo, jag pressar mina tänder på nätterna och har gjort det i flera år nu. Jag har i princip käkat upp en hel bettskena, haha! Och i våras gick till och med en tand sönder på grund av att jag pressat mina tänder under en lång tid.

Det jag nu ska göra är att injicera botox i mina käkmuskler för att få dem att slappna av. Jag hade inte hört att man kunde göra det innan. Men när jag googlade på det visade det sig att många, både människor jag känner och massor av kända profiler, använt botox för att slippa pressa tänder på nätterna.

Så nästa vecka har jag en tid inbokad för att få hjälp med detta. Hoppas att det ska hjälpa mig. När jag läst på om detta så verkar de allra flesta vara nöjda med behandlingen så jag håller tummarna att det ska fungera för mig också.

Självklart kommer jag att uppdatera er om hur det gick efter behandlingen.

Men nu ska jag antingen börja röja i källaren eller dra ut på en löprunda. Eller allra först ska jag dricka ur mitt kaffe faktiskt.

Hoppas att ni har en fin lördag! Kram!

/Karin

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.