Hälsokost till låga priser – besök Topformula

Hälsokost till låga priser
Hos Topformula finns kosttillskott för alla till låga priser.

hälsokost till låga priser – i reklamsamarbete med Topformula

För några dagar sedan ställde jag en fråga på mina Instagram stories om vilka kosttillskott mina följare tar. Och jag blev riktigt förvånad när det visade sig att bara en av tre tar ett d-vitamintillskott nu under det mörka halvåret.

För mig är det viktigt att få i mig bra mat och utöver det tar jag vissa tillskott. Nu till exempel tar jag omegakapslar och d-vitamin dagligen.

Är man inte så insatt i det här med vitaminer och mineraler så finns det ju olika multivitamintillskott där man får i sig den rekommenderade dagliga dosen av olika vitaminer och mineraler. Ett enkelt sätt att säkra sitt vitaminintag!

Hälsokost till låga priser

Och skyller man på att man inte har råd? Ja, då har man inte kollat in Topformulas sortiment! De har riktigt låga priser på sin hälsokost! Exempelvis så får du en burk D-vitamin för 25 kronor och Omega-3 för 28 kronor. Så mycket har de allra flesta råd att investera i sin hälsa.

Om du inte känner till Topformula sedan tidigare så är det ett svenskt bolag som funnits sedan 2004. Man driver sin egen fabrik och distribution från Norrköping. Hurra för närproducerat! Årligen skickar man på Topformula ut kosttillskott till 150 000 kunder runt om i Sverige.

Har du ännu inte besökt Toppformulas hemsida och webbshop tycker jag att du ska göra det. Klickar du HÄR kommer du direkt till sajten med svensktillverkad hälsokost. Sa jag att man förutom grymma priser också erbjuder gratis frakt?

Nu när ni tror att det inte kan bli bättre…. Det är då jag meddelar att jag har en rabattkod till er! Med koden PROVA10 så får ni 10% rabatt på ett helt köp. Ange bara koden i kassan. Rabattkoden är giltig till och med 30 november.

Berätta gärna om ni tar några kosttillskott. Och i sådana fall vilka?

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.