Rabattkod för 30% rabatt hos Apotek Hjärtat!

rabattkod
Klicka HÄR och använd koden BWKARIN för 30% rabatt hos Apotek Hjärtat! Grym deal!

rabattkod – i samarbete med Apotek Hjärtat

På instagram gör jag just nu ett samarbete med Apotek Hjärtat men tänkte att jag skulle dela erbjudandet med er också. För det är riktigt bra! Med DENNA LÄNK och min rabattkod BWKARIN får du nämligen 30% rabatt på ett helt köp över 300:-. Dessutom får du dina varor levererade helt gratis hem till dörren!

När man tänker på Apotek Hjärtat kan kanske tankarna i första hand gå till  huvudvärkstabletter, nässpray och plåster. Men Apotek Hjärtat har så mycket bredare sortiment än så! De har liksom smink, hud- och hårvård, stylingverktyg, hårborttagning, accessoarer för håret, grejer för barn, för gravida och foder till djur till och med! De har även kosttillskott och mat att klicka hem! Vi snackar alltså om ett galet brett sortiment!

Har ni tänkt köpa något av ovan till er själva eller kanske som julklapp till någon ska ni passa på idag eller imorgon (24-24 november) för det är endast då de har sin kampanj och min rabattkod BWKARIN är giltig.

Rabattkod för 30% rabatt!

Använd DENNA LÄNK och koden BWKARIN när du kommer till kassan. Klicka där det står Har du en kampanj eller rabattkod? där fyller du i BWKARIN och du får hela 30% rabatt på ditt köp. Köpet måste dock överstiga 300 kronor.

Själv köpte jag en Flawless hårborttagningsapparat. Den är egentligen avsedd för hår i ansiktet men jag tycker att den är perfekt för bikinilinjen. Den lämnar inga trista röda märken och irritation i huden. Det gillar man ju!

Vill ni kolla in TVINS Flawless Deluxe hittar ni den HÄR. Även den får ni 30% rabatt på idag och imorgon (24-25 november).

Hoppas att ni får glädje av denna kampanj och rabattkod. Gör alltid samarbeten som jag tror att ni kommer ha nytta av.

Kram, kram!

PS. Håll koll på mina stories på Instagram och även här på bloggen under Black Week. Det kan hända att det dyker upp riktigt fina erbjudanden…

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.