IsaDora spring make-up 2020 – mina favoriter

IsaDora spring make-up
IsaDora spring make-up Imorse bjöds jag på frukost…
IsaDora spring make-up
… och massor av vårmake-up från IsaDora.
IsaDora spring make-up
Dessa nya mascaror är jag nyfiken på att testa.

IsaDora spring make-up 2020 – inlägget innehåller adlinks

Imorse var jag inbjuden av IsaDora på pressfrukost uppe på The Nest på Downtown Camper. IsaDoras pressträffar är alltid så himla trevliga och fint uppstyrda. Och det var inget undantag denna morgon.

Vi bjöds på en mumsig hälsotallrik. Jag valde en vegan. Måste säga att den var ännu godare än originalet jag åt HÄR. Och så blev det lite mingel och att catcha upp med kollegor i branschen innan vi fick en presentation av IsaDoras vårmake-up 2020. Anna berättade lite kort om nyheterna och visade några inspovideos innan vi i grupper fick gå runt på olika stationer och titta närmare på och testa alla nya produkter. Lite roligt upplägg måste jag säga.

Med oss från eventet fick vi förutom massor av skönhetsinspiration också en stor låda med produktprover.

IsaDora spring make-up 2020 – mina favoriter

Jag testade deras magnifying face primer på plats och den var så skön och kändes verkligen återfuktande. Kommer definitivt börja använda den. En annan produkt som jag ser fram emot att testa är IsaDora Face Mist prime & moisturize. Ni som känner mig vet att jag är besatt av ansiktsmister.

Man släpper också en ny foundation under början av 2020, mer bestämt under vecka 5. Testade den lite snabbt på eventet imorse och jag är verkligen positiv. En vårdande foundation med SPF 35 som inte blir för kakig och täckande. Precis som jag gillar en foundation. Skin Beauty perfecting & protecting foundation SPF 35  kommer i nio olika nyanser

En annan produkt som jag är sugen på att testa är IsaDoras nya Lash Energy treatment mascara. Det är en fransstärkande mascara som vårdar fransarna samtidigt som den ger snygg volym. Mascaran kommer i svart och i en genomskinlig variant. Jag tror att jag kommer vilja använda båda. Den svarta när jag vill bära make-up och den genomskinliga när jag bara vill att  mina fransar ska framhävas lite med (och samtidigt vårdas). Tror att det blir en lite ”blöt” look på fransarna av den som när man använder en genomskinlig mascara. Återkommer om hur mascarorna funkar på mig. Tjejerna från IsaDora som använt den svarta hade så snygga fransar så har verkligen höga förväntningar på dessa.

Förutom produkterna jag nämnt ovan så kommer det ju så klart även en hel drös andra produkter. Läppstift, pennor, ögonskuggor, svampar, penslar, puder, vårdande nagelprodukter och nagellack.

På tal om nagellack fick jag finfin inspiration till vårens manikyr. Kommer mixa pastelligt grönt med orange. Så snyggt!

Vill ni kolla in IsaDoras smink hittar ni mängder till reducerat pris HÄR just nu! Skynda att fynda!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.